trött

sjuukt trött. sitter och väntar på att älskling ska hämta mej. ska bli så gött att sova! men börjar 8 imorn och blev ingen lång sovmorgon på onsdag heller för då ska ja tydligen upp och springa coppers test eller nåt, åh vill sova ju haha! vart med emma idag tur att hon rädda min dag från att bli seg, vad gör man utan häst?! vill ha nåt att göra hela tiden! då uppskattar man bara en ledig dag. fy så tråkigt de är utan. fast kan ju va lite skönt med men nej inte just nu, hoppas verkligen att de blir en veteinär besiktning den här veckan på hästen ja vill köpa, men är väl kanske inte så stor risk att de hinner bli så tidigt men hopppas.

hejhejhej

vad jag bloggar dåligt .. hehehe! iallfall så åkte min bästa lilla tjej igår :( hemskt, vill bara att hon ska komma tillbaka. vart så fort dom ringde i tordags och bestämde sej för henne och hämtade henne igår kväll. blir nog bra bara jag får hem nya hästen så jag får nån annan att koncentrera mej på :) tror contessa kommer få det super hos nya ägarna iallfall, glad att dom köpte henne vet att de blir bra så de är bra.
har iallafall ringt och sagt att vi vill köpa strawberry, hoppas hon får besiktningstid i veckan får veta på måndag, vill ha hem henne nununu!

idag har jag vart på stan med angelica köpte örhängen och fikade mums. sen åkte jag och mamma ner till stan en kvart innan det stängde och köpte en kofta jag sett och en tröja, asfint! =)
ikväll blire kräftskiva en stund fast jag ska äta paj haha men ändå, sen mys med älskling hoppas ja ♥


LOVE ♥

imorgon

imorgon gället det.
åter besiktning hos veterinären kl 1 =) Allt hänger på de nu typ, bara hoppas hoppas och hoppas på de bästa! mer kan man ju inte göra .. :)
ponnyn är bäst iaf min söta! ♥

hittar inte..

hittar inte mitt överföringsgrejs till datan från mobilen .. letat överallt vart fan kan ja ha lagt de? hatar småsaker haha. så får inte över bilderna och filmerna på strawberry.
sitter hemme hos rikard nu iallfall har ätit pizza gött. MÅSTE BÖRJA TRÄNA SNART!! haha början fan bli illa de här. men nu när vi flyttat finns de seiöst ingen skog att springa i? tänker inte springa bland massa folk så att. men får ta tag i zumban och börja gymma lite igen!


bäst, älskar dej mest i världen! <3

nytt!

har äntligen köpt min nya hjälm, en john whitaker :) älskar deeen. 
beställde en kingsland jacka för några dagar sen också så hoppas den kommer snart :)



fredag!

Sitter hos rikard och ska ta bussen hem om en timme, sen stallet och rida ut med jenny en sväng :) Efter de blir det nog vulkan marken en sväng om jag hinner, och ut och äta tror jag. Myssss.
Skulle egentligen till skolan på någon klasskamp idag men, orkade inte gå upp när klockan ringde haha .. Hade inte bestämt mej om jag skulle dit sen så hatar jag att åka buss på morgonen. Hade säkert vart kul men aja.

Strawberry

Vart och provridit Strawberry för andra gången idag, jag älskar att rida den hästen! Bara hoppas och hoppas att hon kan bli min! Contessa ska besiktas på tisdag så då får vi veta, älskade ponnyplutt som är världens bästaste och sötaste <3 Usch vill inte va utan henne.
Lägger in lite bilder och kanske film från provridningen imorgon :)

Sitter med världens segaste internet också, mobilt bredband är ju inget att rekommendera om man har dåligt tålamod iallafall! Ska strax platta håret och så kommer rikard och häntar mej om en stund så åker jag hem och sover hos han, sen upp till skolan imorgon igen kl 8.20! fick ganska okej schema iallfall så det är bra :)

Helgen

Åkte ju med tåget till göteborg i fredags, var nästan så vi missade tågbytet haha fick springa lite ;) Sen gick vi på liseberg på lördagen, och åkte förbi my one och skulle köpa min hjälm men den var slut. Men köpte ett blått scapa schabrak i gamla modellen med 3an på, så snyggt! Och stan på söndag, köpta bara ett par jeans.

Ska strax ta bussen hem och åka till stallet och rida ut på min fina :)

Sista jobbdagen

Gjort sista jobbdagen idag hur gött är inte det då! Fast snart börjar ju skolan istället men jaja får iallfall en och en och en halv vecka ledigt (y) Fyller ju år idag med, grattis t mej typ haha. Och vid 16.22 idag går tåget till göteborg, ska bli så skönt och kul att äntligen göra något, har inte gjort nåt på hela sommren knappt ju.
Shoppa och gå på liseberg, massa skoj! Skulle behöva köpa nya converse innan för mina är helt trasig dom ramlar nog isär helt och hållet snart inte så bra.
Sen ska vi nog åka till my one nån av dagarna (om vi hittar hehe) och köpa en john whitaker hjälm! ÄNTLIGEN säger jag ska ja slippa min fula gamla sopptipp hjälm haha. Tror det får bli en jw iaf eller ja chales owen utan autograf finns de nog bara men de blir bra de med :)

Ska iallfall åka iväg till stallet och ta en skritt tur på min fina ponny nu <3 Sen får hon vila i helgen eftersom jag inte är hemma :)


jag älskar dej världens finaste ponny ♥

Grön blogg ..

Känner att det kanske inte vart så snyggt med en grön blogg, tänkte ju matcha bilden liksom men hehe. Vart inte så bra med bilden heller, inte mycket som blev bra där inte.

Provridningen

Gick bra när dom var och provred idag, Contessa skötte sej fint och tjejen red henne bra =)
Stretchade henne och masserade och tog lite liniment förut, får göra allt för att det ska vara helt borta till nästa besiktning, vilket det borde och får hoppas de. De skulle ju antagligen inte vara något. Väntar iallfall på att Rikard ska sluta och hämta mej, vet inte vad de blir idag packa lite till göteborg imorgon iallafall! Tror faktiskt aldrig jag åkt tåg? Fast ja vene haha. Hoppas jag inte mår illa bara ..


Contan

Ska visa Contessa för några om någon timme, har ju några som förmodligen ska köpa henne men eftersom inget är helt hundra bestämt än så får ett par till komma. Contessa ska egentligen ridas ut i 3 veckor nu för hon var lite ''öm'' i frambenen på besiktningen vilket dom kunde bli av att gå mycket på bana, hon är absolut inte halt eller skadad utan ska ridas men ut. Allt annat var super. Men en dag får gå nu det gör nog inget hoppas jag fortfarande nästan 3 veckor kvar tills vi ska besikta om =)

Sen så har jag och älskling bokat tågbiljetter till göteborg på fredag!! Så jävla gött, älskar göteborg! Haha, shoppa och gå på liseberg hur kuul. Ska bo i ens lägenhet, hotell är ju roligare men men sparar ju lite pengar. Men lite läskigt äre då det vart skottlossningar där nu igår elle nåt bara någon km ifrån lägenheten men ajaa det går väl bra ändå får vi hoppas!


Monday

Har jobbat och vart i stallet. Red ut en sväng vilket det nog blir imorn med då hon fått gå så mycket på banan och hoppat nu med alla provridningar :) Sötan min, hon är bäst!

Håller även på att flytta här hemma nu så det är en ända röra ;) Hatar att det är sån oordning har min kläder utspridda på olika ställen och jag som har problem att hitta kläder i vanliga fall liksom.. hehe.
Har iallfall vart och slängt lite grejer och lite så och nu väntar jag bara på att rikard ska ta och sluta så får vi se vad de blir :)


RSS 2.0